Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 27. joulukuuta 2012

Makupaloja


Hakusessa on vähän vielä millä logiigalla tänne tarinaa tuottaisi,tai kuvia julkaisisi. Mutta jospa pienillä makupaloilla etenisi jo toteutuneista jutuista. Ja kun uusia tuunauksia ja virityksiä tulee tuotettua,tai hankintoja tehtyä; niistä sitten "raporttia". Voisin samalla vinkata myös niitä paikkoja,joista löytöjä teen.  Tässä lähempi tarkastelu eteiseen; 5 euron pikkupöytä kierrätyskeskuksesta,sopivasti valmiin kulunut :) ja nyt vielä vähän joululookissa. Seinällä luottohankintapaikastasta,eli HuutoNetistä hankittu avainnaulakko,joka on höystetty omilla pitsi- pellavarusetti-ja nappituunauksilla. Kuva antaa pikkuviitettä myös siitä,miksi blogin otsikossa puhun tähtisateesta...Pikku pakkomielle taitaa olla noiden tähtien kanssa :D



Olohuoneesta pikku makupala, Huudosta järkyttävän kovaan ääneen huudettu käsintehty penkki, joka oli kertakaikkisen pakko saada! Ja kummasti lyhdyssä taas tuota tähteä :) 



Lisäys 1.1.2013: On ollut hauska huomata,miten juuri tätä "Makupaloja"-kirjoitusta on luettu enemmän,kuin muita päivityksiä :D Ehkä lukijat ovat odotelleet jotain ihania ruokakuvia,leipomuksia tms...? Laitetaanpa siis yksi ihan oikea makupala sitten;muisto loppukesästä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!