Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mökkihöperö

Pieni (kirjaimellisesti) mökkihöperyys iski tänään,kun pyörähdin Kodin1:ssä. Nämä ovat varmaan pääsiäiskoristeita,mutta mulle nämä ovat kyllä ihan vaan somia kevätkoristeita! Kotona aloin kyllä miettimään,että eihän mulla ole melkein mitään vaaleansinistä,mutta pastelli ku pastelli;kyllä nuo mielestäni tänne lintukotoon aika kivasti sopivat :) 

Vaaleanpunaiset linnunpöntöt pääsivät nyt niin vaaleanpunaiseen keittiöön:



Nämä pääsivät ehkä vähän hassuun paikkaan,mutta jotenkin vaan ilahduttavat tuossa :D



Muuten onkin sitten aika vierähtänyt maalauspuuhissa. Sain kivan idean,jota nyt vimmalla toteutan! Saattaa mennä muutama päivä vielä,mutta heti kun on valmis,laitan kyllä kuvia tänne ;) Tässä vähän osviittaa:



Ja voi miten ilahduin taas uusista lukijoista! Isosti hymyillen toivotan Karoliinan ja Eisilen tervetulleiksi :)  Mukavaa viikkoa toivotellen, 
Nanette

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihhania nuo pikkutalot..tai siis linnunpöntöt..ja vaikkei minunkaan sistukseen kuulu sininen, niin ihanat on kyllä ja olisin huolinut minäkin nuo..
    kaunis on myös ruusumuki yläkuvassa..
    Eilen menin kangaskauppaan ja katselin matonkuteita, niin sinne oli tullut ihania vaaleanpunaisia kuteita ja mun oli ihan pakko ostaa niitä, no matto on melkein valmis jo kun tykkään virkata niitä pyöreitä mattoja..
    Oikein aurinkoista keskiviikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hannele! Joku noissa pöntöissä vaan kolahti tähän pönttöpäähän :D Jos sinulla on Kodin1 lähellä,niin ne oli nyt -70% alennuksessa ;) Vaaleanpunainen matonkude kuulostaa niiiiiin ihanalta! Itse en ole mattojen virkkaamiseen vielä rohjennut ryhtyä,mutta onneksi yksi kaveri on taitava käsistään :) Nautihan virkkailuista ja aurinkoista viikon jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!