Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 8. lokakuuta 2013

Matto nro 2

Heippa taas! Hypätäänpä takaisin luonnosta kotoiluun. Jatkan mattoteemalla, tänään esittelyssä pikku-neidin oma löytö :) Hänen huoneensahan kun on "hieman" pinkki,niin eipä ihme,että hän tämän maton sieltä mattokaupasta bongasi! Mutta täytyy sanoa,että kyllä tämä mukavammin sopiikin pienen tytön huoneeseen, kuin se aiempi valkoinen tähtimatto. On paljon pehmoisempikin ja tuntuu mukavalta kun pelailemme erilaisia lautapelejä yleensä juuri lattialla istuskellen.

Voihan tämä pinkkeys jonkun mielestä mennä jo vähän överiksi,mutta kyllä kotona pitää olla yksi karkkihuonekin kaiken valkoisuuden vastapainoksi :)



Tämäkin matto odottaa vielä oikaistumista rullalla oleilun jälkeen...


Olen kyllä iloinen,että tällaista pörröistä tähtimattoa sai tässä värissä! Aiemmin on löytynyt vain aika tummia sävyjä. Tai tietty valkoharmaana, mutta puuvillaversiona.

Ja että minne se aiempi matto sitten pääsi?? No tietty äidin huoneeseen :) 


Iso tähtimatto pääsi tuohon sängynpäätyyn ja eteisestä nappasin sitten tuon toisenkin maton... Niin,se kolmas matto-ostos oli eteiseen... 


Vähänhän tuo tähti jää jemmaan rahin alle, mutta ihan tarpeeksi sieltä kuitenkin "tuikkii" :)



Jotenkin kiva,että jalan alla on niin paljon lämmintä mattoa. Etenkin kun olen varsinainen vilukissa :D Keväällä voi sitten taas paljastaa vähän enemmän lattiaa,mutta nyt nautin näistä! Sängyn toiselle puolelle päätyi vaihteeksi se virkattu pitsimatto. Olipas muuten homma pestä se! Tuntui että se painoi vähintään 80 kiloa,kun sitä ammeessa kääntelin! Mutta eipä sitä normipesukoneeseen uskaltanut laittaa...

Tähtituikkeista tiistaita teille kaikille :)


10 kommenttia:

  1. Ihania tähtimattoja ja kaunis makkari...niiiiiin romanttinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Seikku :) Rimpsua,röyhelöä ja pitsiä,siinä tyttöjen parhaita "kavereita". Niin ja ne tähdet :D

      Poista
  2. Tytön huone ei ole yhtään liian pinkki :) Ihana matto tai oikeastaan matot, itsekkin tykkään tähti-teemasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva ettei ole ällöpinkki :) Tähdet ovat kyllä niin iiiiihania!!! On alkanut levitä kummasti mun vaatteisiinkin...

      Poista
  3. Ihana tuo pinkki tähti matto, ei muissakaan vikaa ole! Varmasti matto on pitkäikäinen tytöllä, voi sitten vähentää muuta pinkkiä ja lisätä valkoista.. Nätti on sun makkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silleen olen vähän ajatellutkin,että kun ikää tulee tytölle lisää,vaihdetaan pinkki ja vaaleanpunainen vähitellen kohti valkoista :) Mutta nyt antaa pienen vielä herkutella :D Oma makkari pysykööt mahdollisimman valkoisena :)

      Poista
  4. Söpö toi pinkki tähtimatto! :D Ja noi muutkin matot on ihanat, sopii makkariin tosi hyvin. Mii laik!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Mervi :) Nyt alkais ehkä olee matot kohdillaan... Ainakin joksikin aikaa :D

      Poista
  5. Saanko udella mistä noin ihanan pinkin tähtimaton löysit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai saa udella :) Sotkasta löytyi tuo matto (ja ne kaksi muutakin). Hintakin oli ihan ok, muistaakseni jotain 59euron luokkaa tms.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!