Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ompeluhommia

Jee, keksin tekemistä! Tämän polven kanssa meinaa ihan mennä hermo,kun ei oikein mitään voi tehdä. Olla möllöttää vaan ja miettiä kuinka kivaa olisi puuhastella jotain. Mutta sitten kekkasin, että ommellessahan voi sentään istua :) Ja sitten muistin iät ajat suunnittelemani viirinauhan ompelemisen,tai ainakin sellaisen yrittämisen :D Eikun tilkut,kankaat ja kone esille! Ihanaa, vihdoin jotain puuhaa! 

Näitä tuijottelin hetken ja sommittelin sopivia yhdistelmiä...


Lopulta päädyinkin vain käyttämään kahta kangasta, ettei ihan sekamelskaksi mene :P Muffinssikangas sopii kai parhaiten keittiöön, joten sinnehän tämä eka viirinauha sitten päätyi.


Kivasti sopii noiden hempeiden Greengate-astioiden kanssa yhteen :)




Toisen puolen ompelin valkoisesta kankaasta. Ajattelin, että voi sitten vaihdella  fiiliksen mukaan ja ehkä kivempi, että eteiseen päin näkyy tuo hillitympi puoli. Kangas vaan oli niin ohutta (Ikean parin euron lakana),että vaikka taitoin kankaan kaksinkerroin,vähän kuultavat nuo muffarit läpi. Noh,haitanneeko tuo.


En sitten käyttänytkään pitsi-tai silkkinauhaa. Jotenkin tykkään tuosta kanttinauhasta tuollaisenaan. Ja voihan nauhaa ommella aina jälkeenpäin, jos siltä alkaa tuntumaan :) 

Nyt pitäis sitten keksiä seuraava puuha, jota voi tehdä makuuasennossa tai jalka ojennettuna :P Ideoita vastaanotetaan :D 

Kivaa viikonjatkoa toivottelen ja perjantaihan on ihan kohta taas! Ja silloin ilmestyy sitten se Kauniit kodit lehtikin, iiiiik :D

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Marianne :) Nälkä kasvaa syödessä;pitänee ryhtyä ompelemaan lisää!

      Poista
  2. Ihana!

    Itsekin ompelin vastaavan samalla, kun sain viimein ommeltua ne tyynyt olohuoneen sohvaan, viiri on olkkarissa nyt, mutta saas nähdä mihin se päätyy vielä. ;)

    Ihania kuvia ja postauksia! Tulen vielä paremmalla ajalla lukemaan kunnolla, nyt on ollut niin kiirus uuden työn (vanha työ, eri osoite) kanssa, että voimat on menneet siihen. :D

    Ja mitä sun polvelle on tapahtunut, apua! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, älskar is back! Oonkin miettinyt minne olet kadonnut :( Pitääkin heti kurkata sun uutiset ;)
      Tervetuloa vaan lueskelemaan,sitten kun aikaa on :)
      Tanssiminen on vaarallista; kierukka ilmeisesti repeytynyt ja nivelsiteissäkin jotain häikkää... Jatkotutkimuksiin menossa.

      Poista
    2. Täällä ollaan, on vain niin älytöntä kiirusta kaiken mahdollisen kanssa. :D

      Harmi tuota koipea, saa nähdä tarviiko repeytynyt kierukka leikkauksen, ja toisaalta, tuleeko siitä enää entisen veroinen polvi. :(( Tsemppiä nyt kuitenkin kovasti ja parantumisia! ☆♡

      Poista
    3. Kiitos! Eipä oisi eka kerta kun polvea operoidaan... Josko tällä kertaa siitä tulisi "kalua"!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!